Website Preloader

RENDEZVÉNY

Mr. Görgey Art Hotel

Felejthetetlen élményeket biztosítunk

 

A Mr. Görgey Art Hotel*** Visegrádon, a Dunakanyar szívében található, és tökéletes helyszín lehet esküvők, családi rendezvények és csapatépítő események számára. A hotel egyedi hangulatával, csodálatos éttermével és színvonalas szolgáltatásaival biztosítja, hogy az eseményed emlékezetes legyen. A szálloda kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, és a környék számos látnivalót kínál, amelyekkel feldobhatod az eseményedet.

Mr. Görgey Art Hotel

Privát rendezvények

Örömmel, színvonalasan, legjobb tudásunk szerint igyekszünk lebonyolítani az Önök számára fontos eseményeket, úgy mint keresztelő, születésnap, névnap, esküvő és egyéb, privát rendezvények. Minderre csodálatos éttermünkben, a nagy diófa alatti teraszunkon vagy hűvös borospincénkben van lehetőség maximum 50 fő résztvevőig. Ha azonban valami igazán különlegesre vágynak, ajánljuk figyelmükbe a szabadban való vaslapos sütögetést, amelyet a Grillparty címszó alatt találnak. Állunk elébe különleges, hajmeresztő kéréseiknek is, úgy étel, mint ital választékban vagy akár dekorációban.

Mr. Görgey Art Hotel

Esküvők

A Kastély egy igazán romantikus esküvői helyszín, ahol a menyasszony hercegnőnek, a vőlegény hercegnek, a meghívott vendégek pedig mesébe illően érezhetik magukat. Csapatunkkal mindent megteszünk azért, hogy az esküvő minden pillanata tökéletesen személyre szabott legyen – a tervezéstől az ünnepi esemény végéig segítünk abban, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogy azt megálmodta.

Mr. Görgey Art Hotel

Csapatépítő

A Mr. Görgey Art Hotel szívesen foglalkozik tréning,- konferencia,- és rendezvényszervezéssel. Legyen szó privát vagy üzleti rendezvényről, csoportos érkezés során megtartott eseményekről, visegrádi hotelünk páratlan helyszínt kínál a megvalósításhoz. Ha rendezvényhelyszínt választ Visegrádon, akkor az legyen az egyedi hangulatú Mr. Görgey Art Hotel! Hotelünk privát teremmel várja rendezvényre érkező Vendégeit. 50 fő befogadására kiválóan alkalmas többféle elrendezésben. Gyönyörű kertkapcsolattal, valamint fedett terasszal is rendelkezik, így szabadtéri csapatépítő programoknak is tökéletes otthont nyújt. Kérje ajánlatunkat, hogy megvalósíthassuk elképzeléseit!

Powered by